Een feest laat zich niet organiseren zoals een alledaags etentje. Voor een klein diner beschikt u waarschijnlijk zelf over voldoende tafels, stoelen, porselein, glazen, ... voor een groter aantal genodigden zal u een aantal zaken dienen te huren. En dan bent u bij Xtrent aan het juiste adres!

Een mooie feesttafel met voor iedereen dezelfde stoelen, borden en bestek nodigt meteen uit en geeft een feestelijke uitstraling.
Tafels zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen: rond, rechthoekig, of één grote ovalen tafel waaraan u al uw genodigden kan plaatsen.
Elk feest heeft zijn eigen stijl en daar hoort ook een mooie stoel bij; kies uit onze selectie barstoelen, gewone stoelen, vouwstoelen, of waarom gaat u niet de ecologische toer op met ons gamma eco meubilair en houten banken?

De diversiteit aan tafelaankleding die wij bieden zorgt voor een geschikt gebruik op ieder evenement. Tafellinnen is beschikbaar in een waaier aan kleuren, mooi glaswerk, een passend bord en aangepast bestek maken uw feesttafel compleet.
En omdat wij er nu eenmaal op staan dat u echt van uw feest geniet, mag u alles vuil teruggeven; de afwas is voor ons!